Ja çfarë ndodh nëse i lani flokët me dy shishe Coca-Cola (Video)

screenshot-2_1457297773-6269754
Ekspertja e bukurisë në YouTube, Ellko, ka një video ku tregon se çfarë ndodh nëse i lani flokët me dy shishe Coca-Cola.
Sipas saj, Coca-Cola supozohet që të ndihmojë transformimin e flokëve, duke i bërë ato më të drejta dhe më të shndritshme.

Ajo thotë se në vend që të përdorni produkte të tjera për ta bërë këtë transformim, Coca-Cola mund të jetë një zëvendësues i mahnitshëm, transmeton Gazetain.

Ellko merr dy shishe Coca-Cola dhe shpërlan flokët me to, duke zbuluar se teoria e larjes së flokëve me Coca-Cola është e vërtetë.