Ja çfarë ndodh në sy të mësuesve në shkollat shqiptare (Video)

screenshot-12_1477660404-7896717Rastet e dhunës dhe bulizmit në shkolla dhe mes fëmijëve të moshave të reja duket se po përhapen me shpejtësi edhe në Shqipëri. E ngjashme duket se është edhe kjo ngjarje që ka ndodhur në një prej shkollave të Selenicës, në Vlorë, ku siç raportohet (por nuk dihet me siguri) ka ndodhur në një shkollë të mesme. Djali është rreth 16-vjeç dhe duket teksa tërhiqet zvarrë nga shokët e përplaset në tokë, përpara këmbëve të mësueses. Kjo e fundit, e gjetur e papërgatitur për ngjarjen, në video duket që nuk ka reaguar, por personi që solli materialin në redaksinë e “Jetaoshqef” bën me dije se u ka tërhequr vëmendje fëmijëve.