Ja çfarë krijoi ky burrë me shishe të Coca-Cola (VIDEO)

screenshot-1-1455896671-3224675_1473541799-9713530Si një shigjetar, Joerg Sprave manipulon me shumë gjëra për të krijuar ‘armë’ të veçanta shigjetash. Joerg Sprave, një përdorues i rregullt i YouTube, ka një talent për të bërë armë pothuajse me çdo gjë, duke përfshirë edhe shishet. Kështu, duke përdorur shishe të vogla të Coca-Cola, ai arriti të krijojë një revolver shigjetash, ku çdo shishë kishte një shigjetë për të hedhur. Ai e emëroi këtë armë “arma me shishe të Coca-Cola”. Videon se si e krijoi ai këtë e postoi në YouTube më 24 janar, dhe tani ajo është shikuar më shumë se një milion herë.