Ja çfarë i ndodhë trupit, nëse masazhoni këtë pjesë veshi (VIDEO)


Dr. Mark Sandomirski këshillon pacientët që të bëjnë kujdesme këtëpjesë të veshit gjatë masazhimit të saj. Ai po ju rekomandon pacientëve, një teknikë të thjeshtë, e cila po ka shumë efekt.
Kinezët e quajnë këtë metodë Shen Men, ndërsa është e njohur si “Porta e Parajsës”.

Përmes një video ju do të jeni në gjendje që të shikoni se si duhet të kujdeseni për këtë pjesë të veshit. Teksa e kryeni këtë mesazh, merrni frymë thellë dhe dëgjoni trupin tuaj.

Kur merrni frymë, shikoni majtas, ndërsa kur e lëshoni frymën shikoni djathtas
Screenshot_1-3