Ja çfarë i dhuroi kryeministri Mustafa, Majlindës


Pas arritjes së kampioneve të Evropianit 2016 në xhudo, Majlinda Kelmendi dhe Nora Gjakova janë pritur na kryeministri i Kosovës Isa Mustafa.

Me këtë rast kryeministri i ka bërë kampiones një dhuratë simbolike, duke ia dhuruar flamurin e Kosovës.
ram