Ja çfarë i bën mishi i derrit trupit tuaj (Video)

pork-chops
Mishi i derrit cilësohet nga shumë njerëz si mish i dëmshëm dhe që nuk duhet të hahet.
Madje, edhe religjionet duket se e ndalojnë ngrënien e tij, për shkak se siç thuhet ai “nuk është krijuar” që njerëzit ta hanë atë.

Mishi i derrit është shkaktar i shumë sëmundjeve të njerëzve të cilët e hanë atë, transmeton Gazeta Express.

Në një video të postuar kohë më parë në YouTube, një përdorues teston mishin e derrit duke e përzier me Coca-Cola. Rezultati? Tronditës!