Ja çfarë gjesti të madh ka bërë kjo Maturante

Ajo nuk ka tërhequr vemendjen për pamjen e saj, por ka bërë gjest për t’u vlerësuar.

Maturantja është fotografuar para shtatorës së babait të saj që ka rënë deshmor në luftën e fundit në Kosovës, shkruan Magazina.al

Ajo është Arianita Muharremi nga fshati Drobresh i Vitisë dhe është vajza e dëshmorit Muhamet Muharremi, ndërsa para se të shkoj në Mbrëmjen e Matures, fillimisht ka vizituar shtatoren e babait të saj ndërsa në fustan kishte vendosur edhe emblemen e UÇK-së, raporton Magazina.al

Fotografia e saj është shprendarë me mijëra herë nga perdorues të rrjeteve sociale duke vlerësuar gjestin e saj./Magazina.al/

13237795_987997831283913_4071947008824565698_n