Ja çfarë fitoni po u martuat me vajzën lezbike të miliarderit

Një miliarder nga Hong Kongu ka ofruar 60 milion dollarë për këdo që arrin të fitojë zemrën e vajzës së tij lezbike, duke e bërë atë heteroseksuale e duka u martuar me të.

Cecil Chao ka zbuluar se çfarë jete luksoze e pret atë mashkull që arrin të martohet me vajzën e tij, Gigi.

Chao, një miliarder 76 vjeçar, ka hapur dyert e banesës ku do jetojë dhëndri fatlum, që do i kthejë mendjen të bijës.

Shanset megjithatë duken se janë të pakta.

Pavarësisht kësaj oferte bujare, vetë Chao është i pamartuar dhe pretendon se ka shkuar me 10 mijë gra.

Ofertat për martesë me të vërshojnë çdo ditë, por ai i ka refuzuar.

1

2

3

4