Ja çfarë do të ndodhte sikur hëna do të godiste tokën? (Video)

Është një gjë e mirë që ndoshta nuk do të ndodhë kurrë, sepse në qoftë se hëna do të godiste tokën, ky nuk do të ishte një lajm i mirë.
Një simulim, pamjet e të cilave janë publikuar në Youtube tregojnë se si do të dukej nëse do të ndodhte një gjë e tillë.

Në simulim, ndikimi i hënës shkakton atë që e bën tokën të bëhej një top i pabanueshëm, i gurëve të shkrirë, transmeton Telegrafi.

Çdo sekondë në video korrespondon me gjashtëdhjetë minuta kohë reale. Dhe në bazë të kësaj, do të ishte vetëm çështje e orëve, deri sa toka të shuhej pas këtij ndikimi.

ja-ccedil-far-euml-do-t-euml-ndodhte-sikur-h-euml-na-do-t-euml-godiste-tok-euml-n-video_hd