Ja çfarë dhurate i kanë blerë Blero dhe Afrona Kaias, vajzës së Teutës (Video)

Blero në emisionin festiv të “Mirage” ka zbuluar disa detaje nga jeta e tij private. Ndër të tjera ai ka treguar se çfarë i ka blerë Kaias bashkë me Afronën, Këto dhe detaje të tjera mund t’i kuptoni në storien më poshtë.