Ja cfare ben naten Ingrid Gjoni ne Pubet e Tiranes… (FOTO)

loading...

normafer-277x300[1]

loading...
Ajo e adhuron jetën e natës, por adhuron gjithashtu dhe pak ekzibicionizëm.

Po ju rastisi ta shikoni në një lokal nate Ingrid Gjonin, mos ndaloni të shikoni thjesht look-un e saj gjithnjë të kuruar deri në prefeksion,

por edhe performancat që janë gjithnjë të veçanta, edhe kur është jashtë skenës.

loading...