Ja ‘bomba’ e Spartak Ngjelës për këto zgjedhje

Surprizat e listave të kandidatëve për deputet në zgjedhjet e 23 qershorit nuk kanë të sosur.

79128416514611

Kështu, përveç kandidatëve biznesmenë, socialistëve që kandidojnë për të djathtën apo kandidatëve që as në Google nuk i gjen dot se çfarë janë, listës i shtohen edhe miss-et.

Partia Ligj dhe Drejtësi ka vendosur të konkurroje me hire në këto zgjedhje parlamentare.

Vajza e njohur si miss-i që qëndron pas avokatit të njohur Spartak Ngjela, është në listën e kandidatëve për deputet në Tiranë.

26- vjeçarja Arnida Çapi do të jetë fill pas Ngjelës në listën e Tiranës.

A do të fitojë Arlinda? Urojmë që po./l.ç

********

Surprises lists of candidates for deputy in the June 23 elections have no end.

Thus, in addition to candidates businessmen, socialists running for the right candidates or even Google can not find what you are, miss added to the list of text.

Law and Justice Party has decided to compete with graces in these elections.

The girl known as Miss behind-the famous Spartak Ngjela lawyer, is on the list of candidates for deputy in Tirana.

26 – year-old will be Arnida Çapi Ngjela immediately after the list of Tirana.

A Arlinda will win? We hope so. / L.ç