Ja 9 vendet që shesin shtetësinë

Në disa vende është shumë e thjeshtë ta fitoni shtetësinë, shkruan lajmi.net

Ekzistojnë 9 vende të cilat e shesin shtetësinë.

Antigua dhe Barbuda

Bullgaria

Cyprus

Dominika

Grenada

Hungaria

Malta

Saint Lucia

Saint Kitts dhe Nevis