Ja 10 gjërat që nuk duhet ti bëni në mëngjes


Kur në mëngjes bie zilja e zgjimit të gjithë kemi zakonet tona, që i respektojmë çdo ditë.

Ka dhe nga ata njerëz të cilët nëse nuk pinë kafe nuk hapin dot sytë dhe nuk thonë një fjalë.

Dikush tjetër kontrollon emailin apo lexon gazetat e përditshme ende pa hequr pizhamet.

E ka të tjerë njerëz që e shtyjnë zgjimin minutë pas minute.

Ja një listë e 10 gjërave që nuk duhet të bëni kur zgjoheni:

1 – Nuk duhet ta shtyni zgjimin minutë pas minute. Nëse e keni në plan të zgjoheni, bëjeni në orarin e caktuar dhe kaq.

2 – Blej një makinë që bën kafe. Do të jeni më të lumtur.

3 – Mos e ndizni televizorin, sepse do të arrini vonë në punë.

4 – Përdoreni sa më mirë kohën në tualet.

5 – Programoni lavatriçen.

6 – Kontrolloni parashikimin e motit.

7 – Lajini pjatat kur të mbaroni darkën.

8 – Mos prisni minutën e fundit për të përgatitur drekën.

9 – Email: Përballuni me postën elektronike vetëm kur keni shkuar në zyrë.

10 – Rrobat që do të vishni bëjini gati që në darkë.
1a