Iva Aliko pa të brendshme në skenë |FOTO


Ajo është një nga këngëtaret më seksi dhe më provokuese të shoubizit shqiptar. Edhe pse nuk njihet shumë, Iva Aliko duket se premton shumë. Për të tërhequr sa më shumë ndjekës, ajo ka vendosur të provokojë duke dalë në skenë pa mbathje./syri
iva

iva1

iva2