Iva Aliko: Industria pornografike më ofroi 100 mijë Euro për një rol


Je e dashuruar në këto momente që po flasim?
Nuk e jam e dashuruar për momentin, pasi jam fokusuar në karrierën që kam nisur si këngëtare. Dashurinë e kam lënë për më vonë, sepse tani ndihem e dashuruar vetëm me veten time.
Cilat janë përmasat e tua fizike?
Përmasat e mia janë 98-60- 110.
Mund të na tregosh më shumë rreth stilit të jetës?
Stili i jetës sime duket, nuk ka nevojë për shumë koment.
Bukurinë që ke si do e përkufizoje?
Bukurinë që kam nuk e përkufizoj dot unë, por e vlerësojnë të tjerët.
Të kanë komentuar se ke bërë bërë ndërhyrje të shumta, mund të na thuash se cilat pjesë të trupit i ke kështu në saj të bisturisë?
Po. Vetëm buzët.
Gjoksin dhe vithet?
Jo, i kam të miat.
Kush t’i ka prekur deri tani për të provuar origjinalitetin e tyre?
Nëpër emisione ata që kanë dyshuar. Kam qenë e hapur që t’i provojnë e t’i shuajnë dyshimet.
Ndonje ofertë për të pozuar nudo ke marrë?
Po kam marrë oferta për të pozuar nudo, dhe shumë oferta si brenda ashtu dhe jashtë vendit për të luajtur në filma porno.
Cila kompani e industrisë pornografike ta ka bërë ofertën dhe sa të kanë ofruar për një rol?
Nuk më pëlqen ta bëj publike emrin e kompanisë. Më kanë ofruar shumat nga 50 mijë euro deri 100 mijë euro për një rol, disa kompani filmash pornografikë në Turqi, Zvicër e deri nga SHBA.
Pas propozimit për të luajtur në filmat pornogafikë u informove si realizohen skenat e tyre?
Jo, nuk më interesojnë momentalisht. Ndoshta më vonë po.
iva_1461670998-4995904