“Iu afrohet vajzave dhe s’kontrollon dot hormonet”, kujdes nga ky person në urbanin e Tiranës së Re

Janë të shumta rastet e denoncimeve për persona që kryejnë veprime të pahijshme në urbanë dhe autobusë.
Listës së këtyre raportimeve i është shtuar dhe një person tjetër i kapur “mat” në urbanin e Tiranës së Re në kryeqytet.

Ka qenë një qytetar ai që ka shkruar në redaksinë tonë ditën e sotme duke treguar skenën e shpifur që i panë sytë.

Personi që ai ka fotografuar duke e etiketuar si një person “që nuk kontrollon hormonet”, kryente lëvizje të çuditshme teksa u afrohej vajzave në urban.

Përshëndetje JOQ, shikojeni pak këtë maniakun, u afrohej vajzave dhe kryente lëvizje të çuditshme.

Vetëm shikonte një femër dhe i ngjitej si ferrë. Këtë e shkrepa në fillim. Pastaj i fola dhe u bëmë 2-3 çuna që e nxorrëm jashtë. Nuk kisha mundësi t’i bëja një foto fytyrës së këtij ordineri sepse i fola direkt pas shkrepjes”, shkruan qytetari./joq.al