iThenie- Aplikacioni për thënie ne gjuhën shqipe‏

iThënie iThënie është një aplikacion për iOS dhe është ndër të parët në gjuhën shqipe. Ky aplikacion ofron një paletë të gjerë të thënieve në gjuhën shqipe nga autorë prestigjiozë botëror dhe nga autorë shqiptar. Aplikacioni ofron edhe thënie popullore nga treva të ndryshme shqiptare, siç janë edhe ato nga rrethina e Pollogut.iThënie mund ta gjeni në App Store në dy versione, në versionin me pagesë dhe falas. Ky aplikacion është zhvilluar nga kompania RexSoution, e cila merret me zhvillimin e aplikacioneve për iOS, Android, Windows Mobile, Windows 8, Mac OS. Kjo kompani gjithashtu ka zhvilluar edhe aplikacionet iKioska, iMusic-Music downloder dhe disa aplikacione tjera për klientë ndërkombëtar.

Shqipmedia