Italia do të luaj me këta lojtar në Brazil!

Selektori i Italisë Prandeli, thuhet se është përcaktuar për 18 lojtarët që do të udhëtojnë në Brazil, ndërsa dilema mbetet vetëm tek pesë futbollistë.
Në dilemë mbetet se cili do të jetë portieri i tretë që do të merrë ftesën për Brazil. Poashtu dy mbrojtës, një mesfushor dhe një sulmues pritet të kompletojnë listën e Prandellit. Në listën në foton në profil mund të shikoni 18 futbollistët që thuhet se e kanë të sigurtë ftesën për Kampionatin Botëror.