ISIS-i djeg për së gjalli dy ushtarë turq (Video +18)

Terroristët e ISIS-it, që Daily Mail i quan “të sëmurë”, kanë vazhduar aktet e tmerrshme kundër ushtarëve që luftojnë ISIS-in. Ata sot kanë publikuar një video ku shihet se po i djegin për së gjalli dy ushtarë turq që i kanë kapur në Aleppo, Ata janë të lidhur me zinxhirë dhe u vihet flaka nga pas duke u kaluar nëpër zinxhir. Ngjarja ndodh në një zonë shkretëtire.