Ishulli që kushton më pak se një shtëpi!


Një numër i madh njerëzish që jetojnë në vende të populluara, me kaos, rrëmujë, trafik dhe stres të përditshëm sigurisht që duan një vend ku mund të shpëtojnë.

E për të gjetur “shpëtimin”, është pikërisht ishulli Huon. Ky ishull ndodhet në Australi vetëm 10 minuta nga brigjet e Tasmania. Cmimi i tij është i lirë, kushton vetëm 188,000 euro, aq sa mund të blihet një shtëpi.
ishulli-780x439