Ishte në muajin e mjaltit, detaji që pa doktori në flokët e saj i shpëtoi jetën

Danielle McCulloch një vajzë 26- vjeçare ishte në muajin e mjaltit në Qipro, kur postoi një foto në Facebook.
Fotoja i ndryshoi jetën sepse falë saj një miku i saj që ishte mjek kuptoi se Danielle vuante nga një sëmundje.

Ai këshilloi se sapo ajo të kthej në shtëpi të shkonte në spital për t’u vizituar. Dhe kështu ndodhi, pasi vajza u kthyer shkoi për vizitë.

Mjekët i thanë se ajo kishte kancer tek gjëndrat tiroide në fazën e tretë. E, nëse shoku i saj nuk do e kishte parë tumori do i kishte marrë jetën vajzës.

I jam shumë mirënjohës që miku im arriti të kuptonte se çfarë kisha sepse më shpëtoi jetën. Falë detajit që ai kuptoi në qafën time unë jam gjallë tani”, – ka thënë ajo.