Ishte e zhdukur prej 6 vitesh, Fationa gjendet në Tiranë, ”shokon” të gjithë me dëshminë e saj

Një vajzë që rezultonte “e zhdukur” prej më shumë se 6 vitesh, është gjetur mbrëmjen e së mërkurës nga Policia e Tiranës, por nuk ka pranuar të kthehet në shtëpi.
Vajza që aktualisht është 21 vjeçe, ishte denoncuar si e humbur nga familjarët e saj në maj të vitit 2010. Që prej asaj kohe, as familja dhe as forcat e Policisë nuk kishin arritur të binin në gjurmët e saj deri dy ditë më parë.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim