Ishte 107 kile dhe u bë “kockë e lëkurë”, sot kjo grua i ka habitur të gjithë

Një grua ka humbur 36 kg vetëm në 6 muaj pasi iu nënshtrua një diete drastike. Në përpjekje për të humbur peshën, dieta i shkaktoi asaj probleme shëndetësore dhe lodhje fizike.

Alice Sparks ka arritur peshën e saj maksimale në 107 kg kur solli në jetë vajzën e saj.

Por kur pësoi një abort 32-vjeçarja vendosi që të dobësohej. Pas konsumimit të paktë të kalorive dhe eleminimit të ushqimeve të fast – food ajo u dobësua shumë duke u bërë kockë e lëkurë.

Por pas kritikave të bashkëshortit se ishte dobësuar më shumë se ç’duhej Alice balancoi dietën dhe arriti peshën ideale.

A e dini si duket sot?