Ishin duke bërë seks, por dy shqiptarë….


Prostituta ishte në krye të detyrës bashkë me një klient të saj.

Por, ajo çfarë ndodhi më pas ishte fatale për të dy.

Dy shqiptarët Besim Capa 21 vjeç dhe Jetmir Neziri 27 vjeç i dhunuan e më pas i grabitën.

Ngjarja ka ndodhur në Itali.

Menjëherë shqiptarët u arrestuan nga policia italiane dhe u zbulua se ata ishin në këtë vend pa leje qëndrimi.

Ndërkohë prostituta jo italiane tha në polici se dy shqiptarët u janë afruar befas, e kanë dhunuar me shkopinj klientin e saj, i kanë marrë telefonin dhe më pas i janë sulur edhe asaj për t’ia marrë paratë./JOQ
largea_201604201054128926461461250700