Isha ndarë nga burri dhe në mungesë të seksit bëra një treshe me…

Letra e radhës e dërguar për “Diedre” psikologen e britanikes “The Sun”, është e një të reje e cila tregon se pasur marrëdhënie seksuale me dy shoferë te puna e saj, një 36 dhe një 29-vjeçar.
Ajo thotë se pasi është ndarë nga i dashuri i ka munguar seksi dhe kështu ka shkuar njëherë me njërin dhe njëherë me tjetrin, dhe i ka shijuar shumë.
Tani që është shtatzënë, ajo thotë se nuk e di se i kujt është fëmija.
“Unë kam bërë seks me dy shoferë në punë. Tani jam shtatzënë dhe nuk e di i kujt është fëmija.
Të dy meshkujt janë tërheqës dhe flirtues. Sapo kisha nisur me të parin kur papritur përfundova tek i dyti. Ai më tërhoqi vërtetë.
Ata nuk e dinë për ekzistencën e njëri-tjetrit edhe pse unë.
Unë jam 22 vjece tani.
Kur e mora vesh nuk po e besoja dhe nuk kam fjetur për disa netë. Nuk di çfarë të bëj, jam e mërzitur dhe konfuze”, tregon vajza.
Edhe nëse njëri nga meshkujt e merr vesh ai nuk do të pranojë me gjasë të jetë me ty sepse ti e ke tradhtuar.
Të presësh sa të lindë fëmija dhe t’i bësh ADN prapë nuk është zgjidhje. Vendimi është i yti.