Isës nuk i pëlqejnë sondazhet e fundit

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa i ka hedhur poshtë sondazhet e fundit të bëra rreth subjekteve dhe liderëve të tyre për zgjedhje nacionale.

Ai ka deklaruar se këto janë sondazhe të porositura dhe në asnjë mënyrë nuk e reflektojnë vullnetin e qytetarëve të Kosovës, transmeton KlanKS.

Sipas Mustafës, në bazë të takimeve që po ka çdo ditë me qytetaret, elektorati i kësaj partie po shtohet çdo dite e më shumë. /LajmeOnline/