Isa Mustafa tregon përse nuk takohet me Rifat Jasharin (VIDEO)


Në ditën e dytë të Epopesë së UÇK-së, në Prekaz zbriti i pari i qeverisë së Kosovës Isa Mustafa.

Në nderim të 18 vjetorit të rënies së komandantit legjendar Adem Jashari dhe familjes Jashari, kryeministri bëri homazhe tek varrezat e tyre.

Ai vizitoi edhe muzeun e sapo hapur me gjerat e kësaj familje.

Por, Mustafa nuk u ulë në odën e Jasharajve, ku vallua i vetëm i komandantit, që ende është gjallë, Rifat Jashari, pret e përcjellë mysafir të shumtë.

Kronikë nga Fltura Nushi.
qen