Isa Mustafa propozohet për Kryetar të Parlamentit

Deputetja e LDK-së, Vjosa Osmani ka dalë në foltore dhe në emër të Grupit ka propozuar Isa Mustafën si kandidat të LDK-së, AAK-së dhe Nismës për kryetar të Kuvendit.