Isa Mustafa e zë vendin e kryeparlamentarit, përshëndet Kuvendin

Isa Mustafa pas zgjedhjes si kryetar i Kuvendit ka marrë vendin e tij dhe i është drejtuar parlamentit me një fjalë rasti.

Ja çfarë tha ai.

Ju siguroj që si kryetar i Kuvendit do të punoj në interes të të gjithë qytetarëve të Kosovës dhe deputëtëve atyre që janë dhe nuk janë këtu. Do punojmë shumë në integrimin e komuniteteve tona jo shumicë në seancën tjetër të kuvendit do t’i zgjedhim edhe nënkryetarët e tjerë.

Ne do të vazhdojmë që në Kuvend të merremi me tema që janë në interes të shtetit. Do të angazhohemi që të përforcojmë partneritetin ndërkomëbtarë duke plotësuar të gjitha nevojat e fqinjësisë të mirë.

Ju uroj të gjithëve, dhe fillimin e punës në Kuvendin e Kosovës” ,ka thënë ai. Ndërkohë që më pas ai ka përmbyllur seancën për ta thirrur atë në ditët në vazhdim./zeri/