Intervista e Trump po trondit botën: Unë dhe bija ime të përbashkët e kemi …. (Video)


Donald Trump dhe e bija Ivanka ishin ftuar në një emision të gazetares Wendy Williams. Kur gazetarja pyet të ftuarit se cila është gjëja e përbashkët mes tyre, Ivanka përgjigjet “Golfi ose pasuritë e patundshme”. Por, Trump ka dhënë një përgjigje që ka zemëruar jo pak të bijën. “Seksi”, tha ai. Mjafton të shohësh vështrimin që i drejton e bija, për të kuptuar se çfarë ka qenë, duke menduar ajo në ato çaste. Në atë intervistë Trump thoshte se kishte shumë respekt për Michelle Obama-n dhe e mbështeste plotësisht.