Interneti po çmendet nga kjo enigmë. A mund ta zgjidhni?!

232030-620x330

Një kafene në Vankuver ka gjetur një mënyrë interesante për klientët e vet nëse ata janë të dehur ose jo.
Kjo detyrë është bërë e vështirë jo vetëm për të dehurit, por edhe për ata që nuk kanë pirë.
Siç edhe e shihni nga fotografia, duhet që të kalopni nga “hyrja” tek “mbyllja” duke prekur një herë topin e kuq dhe njëherë topin e kaltër

232031