INTERESANTE:Astronauti luan ping-pong me ujë në hapësirë (Video)

loading...

Astronaut i NASA-s ka gjetur një mënyrë interesante për t’u argëtuar gjatë kohës që është në bordin e anijes kozmike.
Në videon e mëposhtme astronauti Scott Kelly përdor raketa speciale për ujë dhe nis të luajë ping-pong në një ambient mikrograviteti.

35-26

loading...

loading...