Instruktorja shqiptare zhvishet tërësisht, lakuriq në mes të palestrës

E quajnë Edona Luta dhe në Kosovë e në Pejë e njohin të gjithë si një trajnere joshëse e fitnesit. Vajza është bërë mjaft e famshme falë formave të mira fizike dhe guximit të tepër me zhveshjen.

Pejania këtë herë ka bërë një selfie tërësisht e zhveshur duke befasuar fansat e saj në Instagram. “Cleopatra Style” e ka quajtur Edona pozicionimin e saj në këtë selfie.

Ajo ka treguar trupin e ushtruar që padyshim duhet punë e madhe për ta arritur.