Injoranca në Tiranë rreth Kosovës – VIDEO

mqdefault (1)

Videon që do të shihni më posht do të jetë ndoshta një ndër më të veçanta që keni parë ndonjëherë në lidhje me çështje të ndryshme kombëtare. Disa individ nga Kosova kanë shkuar në Shqipëri ku kanë zhvilluar disa intervista me kalimtarë të rastit në lidhje me Kosovën. Sipas tyre Ramadan Krasniqi i njohur ndryshe si DANI është kryeparlamentari i Kosovës, pa asnjë fije dyshimi. Himni i Kosovës është kënduar nga Shkurte Fejza? Patjetër një këngëtare e mrekullueshme dhe himni gjithashtu është fantastik. Për të qeshur apo për të qarë këtë gjë e vendosni ju./LajmeOnline