Informim publikut të gjerë për deklarimin e UFO-ve në SHBA! (video)

Uashington-300x225Më në fund informim edhe zyrtar nga hulumtues, shkencëtarë dhe ushtarak për UFO-t!

Ngjarja do të mbahet në Uashington DC, në Klubin Kombëtar të Shtypit nga 29 prill – 3 maj, në të cilin një ekip i fortë studiuesish, shkencëtarësh dhe dëshmitarëve ushtarake do të paraqesin dëshmi në një përpjekje për të informuar qytetarët për zbulimin e UFO-ve. Slogani për ngjarjen është: “Nëse Kongresi nuk do të bëjë punën e tij, do e bëjnë njerëzit.”

Qëllimi i kësaj ngjarje është asgjë më shumë apo asgjë më pak dhënies fund të embargos së vërtetës në lidhje me subjektin e UFO.

Shikoni Videon ne linkun me posht