Infermierja i jep fëmijës vëllain e porsalindur, por ndodh diçka e papritur (VIDEO)

safe_image-1Vëllai i vogël sapo ka lindur dhe infermierja ia jep foshnjen vëllai të madh për ta njohur. Jo menjëherë por foshnja sapo fillon të qajë, vëllai i madh terrorizohet dhe reagon në këtë mënyrë. Ja pamjet: