Infantino ia jep një lajm të madh Kosovës


Gianni Infantino ka konfirmuar ndihmën ndaj vendeve të pazhvilluara.
Kreu i FIFA-s e ka dhënë një deklaratë që është shumë pozitive për Kosovën.
“Siç e kam përmendur, FIFA do t’i ndihmojë të gjitha vendet e pazhvilluara dhe me infrastrukturë të dobët”, deklaroi Infantino, përcjellë “Lajmi.net”.
Infantino i njeh mirë rrethanat e futbollit kosovar dhe është mbështetës i pranimit të FFK-së.
Gianni-Infantino-Fifa-president-630x358-1