Indianit me 39 gra e 127 fëmijë çdo politikan i kërkon votën – FOTO dhe VIDEO

0Ky është votuesi më i rëndësishëm në Indi. Zionnghaka Chana ka plotë 39 gra dhe jo më pak se 127 fëmijë ndërsa është bërë synim i çdo politikani në qytetin Mizoram, transmeton gazeta Zëri.

Ai ka shumë ndikim në atë vend pasi që votat e tij dhe të familjes së tij mund edhe t’i sigurojnë fitoren kujtdo që e fiton besimin e tij. 67 vjeçari i cili ka një shtëpi me 100 dhoma, i ka plotë 160 vota të vlefshme vetëm nga familja e tij.

Megjithatë me raste ai ka arritur edhe të përfitoj nga kjo gjë, pasi që edhe i janë ofruar ndihma dhe shërbime të ndryshme në këmbim të votave të familjes së tij.

FOTO:
0a

0b

0

VIDEO: