Indi, fëmija lind me gjysmë koke (KUJDES! Pamje të rënda)

Një vajzë në Indi ka lindur pa kokë dhe me sy shumë të dalë. Shumë persona u grumbulluan jashtë maternitetit Sai në Utar Pradesh për të parë atë që e kanë quajtur “fëmija mrekulli”. Por, fatkeqësisht, dy ditë pas lindjes, foshnja ndërroi jetë për shkak të një problemi me zemrën.

Dr. Kusum Lata shpjegoi: “Këto çrregullime ndodhin për shkak të kequshqyerjes së nënës gjatë shtatzënisë. Kjo është arsyeja që ne doktorët e vëmë theksin gjithmonë te kontrolli i shpeshtë i femrave që presin fëmijë, në mënyrë që t’i shmangim këto anormali”.

Sytë e foshnjes ishin shumë të mëdha dhe ajo lindi me sy hapur. Doktori tha se fëmija nuk kishte sjelljen normale të foshnjeve kur lindin: “Nuk po lëvizte dhe nuk po qante. Është mrekulli që mbijetoi edhe aq”.
indi-femija-636x358

femija-indi1

femija-indi2