Imer Selmani kalon në BDI

Imer Selmani kalon në BDI

Sonte në Konventën e BDI-së në Shkup, prezent ishte edhe Imer Selmani, ish kryetari i partisë Demokracia e Re. Mes tjerëve në këtë konventë ishte edhe Kastriot Haxhirexha, Abedin Zymberi dhe aktivist e përkahës të DR-së, transmeton Portalb.

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti në fjalimin e tij e përshëndeti hapin e tillë duke thënë se në kohë kanë bërë hapin e duhur.

“Mes nesh sonte janë Imer Selmani, Kastriot Haxhirexha, Abedin Zymberi, Fatmiri. I veçova këta emra për arsye se u jam mirënjohës që me kohë kuptuan një mision të rëndësishëm që nuk është vetëm mision i joni, por i gjithë shqiptaëve të Maqedonisë.” tha mes tjerash Ahmeti.