Imazhi në këtë foto po çmend internetin


Një imazhi i shfaqur mbi ujë, ku ndriçimi i dritës krijon përfytyimin e një personi.

Kjo është foto, e cila qarkullon nëpër rrjetet sociale dhe që po çmend internetin.

Të shumë janë ata që shikojnë në këtë imazh drite, figurën e Jezu Krishtit, ndërsa foto është shpërndarë me mijra herë nëpër profilet e tyre.

Por ka dhe nga ata përdorues që e shohin atë thjesht si iluzion optik. Misteri vijon të mbetet, ndërsa përdoruesit e rrjeteve sociale vijojnë të japin alternativat e tyre. /tvklan.al
foto-1-3