Imazhe të bukura të një liqeni në Kanada (Foto)

loading...

loading...
 fotografi tregojnë se edhe në vendet e pabanuara të natyrës, jeta mund të krijojë efekte shumë të bukura.Fotografitë shfaqin fjollat që janë krijuar në liqenin Abraham në Kanada.

Ky fenomen i rrallë krijohet nga gazi i metanit që lirohet dhe më pas ngrihet.

loading...