Imami që tronditi rrjetet sociale rrëfehet: Pse i bëra deklaratat dhe e vërteta e tyre

Në emisionin Opinion kanë marrë vëmendje deklarata e imamit Elvis Naçi.
Naçi i ftuar në emision ka deklaruar se ato janë ligjërata që ai i mban para besimtarëve, dhe në video që qarkullon në rrjet fjalët e tij janë shkëputur ndaj dhe mesazhi mund të jetë keqkuptuar.
Ja si u shpreh ai:
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim