Im shoq u mahnit kur më pa pas 7 ditësh, unë humba 10 kg pa asnjë ushtrim!

Është shumë e thjeshtë të humbasësh disa kilogramë të tepërt nga trupi, nëse mban një regjim ushqimor të pasur me fruta dhe perime, si dhe nëse bën një jetë aktive.

Por nëse do të donit të humbisnit rreth 10 kilogram nga dhjami i tepërt, ju duhet që të merrni edhe këtë pije me stomakun bosh para se të konsumoni mëngjesin. Farat e qimnonit (cumin seeds) do të ndihmojnë këtë proces. Kështu i ka ndodhur edhe kësaj gruaje, e cila sipas homehealthyrecipes.com, mori rezultate shumë të mira nga konsumimi i kësaj pijeje për 7 ditë me radhë.

“Im shoq u mahnit kur më pa pas 7 ditësh. Unë humba 10 kg pa asnjë ushtrim, por duke marrë këtë pije”, – thotë ajo. Për këtë ju duhet që të mos konsumoni asnjë ushqim të gatshëm, apo gatime fast-food, si dhe të konsumoni fruta dhe perime të stinës. Provojeni dhe do të mbeteni të kënaqur!

Për këtë përzierje do t’ju duhet:
Fara qimnoni (cumin seeds)
Limon
Mjaltë
Një gotë ujë

Metoda:
Vendosni ujin të ziejë. Ku të fillojë të vlojë, shtoni farat e qimnonit. Kur uji të ndryshojë ngjyrën, fikeni zjarrin dhe lëreni të ftohet. Kur uji të jetë ende i ngrohtë, shtoni mjaltin dhe lëng limoni.

Pijeni këtë përzierje me stomak bosh një herë në ditë për 7 ditë dhe do të shikoni rezultatet e mahnitshme, duke mbajtur edhe një regjim ushqimor të kujdesshëm dhe të balancuar me fruta dhe perime.