“I’m sexy and I know it”, djali jep spektakël duke luajtur bilardo (VIDEO)

screenshot-5_1475871616-7310212Një djalë i cili kishte shkuar për të luajtur bilardo me një shokun e tij në një lokal në Tiranë, ka dhënë një spektakël të vërtetë humori për personat e sigurisë që ndiqnin kamerat e vendosura në këtë biznes. Në sfond po jepej kënga “I am sexy and I know it” dhe nga pamjet duket qartë se si njëri nga djemtë lëviz të pasmet në sintoni me këngën.