Iluzionist Që Do Ju Lë Pa Fjalë …[Video]

2Shikone këtë performancë e këtij iluzionisti fantastik, dhe me të vërtetë do ju lë pa fjalë, sepse ky djal i ri, sinqerishtë bën punë të papara.Bëhet fjalë për françezin Jan Frixh, të cilit ju kan dashur vetëm 3 vite për të fituar shumë tituj prestigjiozë dhe të pranohet në botën e iluzionit.Shikone videon për më tepër, me siguri do ju lë pa frymë dhe me gojë të hapur.Ndoshta do ju duhet që ta ktheni videon disa herë, duke tentuar që të zbuloni se si ai i bën ato gjëra.