“Ik o p*rdhu se po flas në telefon”, vajza refuzon djalin por kur sheh mjetin e tij luksoz…

Një djalë ka vendosur që të bëjë një eksperiment social. Ai ka dalë shëtitje me automjetin e tij dhe i kërkon një vajzë që të dalë me të.

Mirëpo ajo i thotë “ik p… se po flas në telefon”.

Djali largohet dhe shkon te mjeti luksoz, por aty vajza pendohet keq. Për më tepër ndiqni videon