Icha e sëmurë, përfundon në spital (Foto)

Tina Dutta, e cila aktualisht është pjesë e serisë televizive Uttaran në rolin e Icha, është shtruar në spital.
Thotë se ka marrë tre injeksione antibiotikësh derisa të premten do t’i duhet të rikthehet në sheshin e xhirimit.

Kjo e ka zemëruar atë. Thotë se aktorëve u shihet vetëm glamuri dhe jo ajo që heqin ata në punë.

“Nuk ka asgjë si pushimi kur jeni në një ditë pune. Nuk kemi zgjidhje. Bota mendon vetëm për anën e bukur të aktorëve dhe ju për punën që ne bëjmë, ka shi dhe incidente të tjera”, ka shkruar ajo në rrjetet sociale.