Ia vjedh kuletën pastaj e sheh kamerën dhe ajo çfarë ndodh pas kësaj është tejet qesharake (Video)


“DailyMail” ka publikuar një video shumë interesante dhe qesharake. Në këtë video shihet një hajdut teksa ia vjedh kuleten njeriut i cili është duke nxerrur para nga bankomati, por pas kësaj, ai e sheh kamerën, Pasi e sheh kamerën, sjellja e tij është tejet qesharake dhe bën një trik interesant për t’u shfajsuar.